Har mistenkte, men vet ikke

Politiet skal ha tre mistenkte i søkelyset for drapet under Stavanger-ranet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NRK Rogaland melder at politiet i Stavanger vet hvem som drepte politimannen Arne Sigve Klungland under ranet i Stavanger.

Klungland var operativ uteleder for politiet da de rykket ut til Norsk kontantservice den 5. april i år. En av ranerne skjøt ham mens han satt i politibilen.

NRK Rogaland melder at politiet tror det er en norsk statsborger av utenlandsk opprinnelse som skjøt og drepte Klungland. Flere vitner skal ha opplyst at raneren snakket norsk og at han hadde lys hudfarge.

Vet ikke

Ovenfor Dagbladet.no benekter politiinspektør Ernst Rossebø at de har sikker identitet på drapsmannen.

- Dette er opplysninger som jeg overhode ikke kan bekrefte. Hva vi sitter inne med av opplysninger vil jeg ikke kommentere, sier politiinspektør Ernst Rossebø til Dagbladet.no.

Han sier de ikke vet hvem som skjøt, og dette bekreftes av flere kilder Dagbladet.no har vært i kontakt med.

Flere kilder opplyser til Dagbladet.no at politiet ikke med sikkerhet vet identiteten på raneren som skjøt Arne Sigve Klungland.

Dermed avviser de meldingen om at etterforskerne vet hvem som drepte den operative utelederen. Politiet jobber ut fra en teori om at drapsmannen er norsk, og Dagbladet.no får bekreftet at navngitte personer er i søkelyset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer