Har mottatt, mottatt, mottatt, mottatt. . . -1647 ganger

Da sluttet Siri-Ann å telle. Politidirektoratet: vil vurdere å endre.

I OVERKANT KORREKT:  Arkivleder Siri-Ann Furulund i Follo politidistrikt hadde 1647 identiske mailer i innboksen og på skjermen: "Postkasse Ves..Automatisk kvittering for mottak av Deres E-mail (ikke sva...". Da sluttet hun å telle. Men det stoppet ikke der. FOTO: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET.
I OVERKANT KORREKT: Arkivleder Siri-Ann Furulund i Follo politidistrikt hadde 1647 identiske mailer i innboksen og på skjermen: "Postkasse Ves..Automatisk kvittering for mottak av Deres E-mail (ikke sva...". Da sluttet hun å telle. Men det stoppet ikke der. FOTO: JACQUES HVISTENDAHL/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vestby kommune skulle rutinemessig varsle Follo politidistrikt om at det var blitt noen nye, bebodde adresser i Østbyveien.

Politiet kvitterte for mottatt mail. Og jamen kvitterte ikke Vestby kommune for mottatt kvittering, også.

Så startet pingpong-slagene mellom de to etatene. Mail-utvekslingen gikk helt bananas.

- Det begynte med at Vestby kommune sendte sin første mail klokka 15.40. Ved 08-tiden morgenen etter hadde vår automatiske nyinstallasjon svart 1647 ganger. Og Vestby kommune hadde kvittert for like mange mottak. Da sluttet vi å telle og gikk på seminar.

- Det hadde fortsatt hele dagen da vi var tilbake på ettermiddagen, sier en lettere undrende, men likevel lattermild arkivleder Siri-Ann Furulund i Follo politidistrikt til Dagbladet.

Ikke første gang - Hva i all verden er dette for slags konstruksjon ?

- Det startet for noen uker siden da vi skulle få installert automatisk svar på mail-mottaket utenom kontortid. Oppskriften kom fra Politiets IKT-tjeneste sentralt. Vi fikk nesten panikk da vi testet. Da smalt det over 500 mailer fram og tilbake. Den gangen var det også Vestby kommune som skulle fortelle om noen ny adresser. Og det har vært noen andre tilfeller også, sier arkivlederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer