Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Har navnet på gjerningsmennene

Politiet har sendt ut en intern etterlysning etter at en 27-åring ble skutt i Sandvika i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har sendt ut en intern etterlysningen etter én eller flere personer etter at en 27 år gammel afghansk mann ble skutt ved voksenopplæringssentret i Emma Hjorths vei i Sandvika klokka 12.15 i dag.

- Jeg ønsker ikke å si hvor mange det dreier seg om, men vi vurderer fortløpende å offentliggjøre navn og bilde, sier politioverbetjent Tom Søreide til Dagbladet.no.

Søreide sier han ikke har oversikt over om de etterlyste har tilknytning til voksenopplæringssentret, men sier til Dagbladet.no at de er så sikre på at de etterlyste er gjerningsmennene, at politiet har et avslappet forhold til tips fra publikum.

Mercedesen som gjerningsmennene rømte i ble funnet ved 15-16-tida på Sollihøgda i Hole kommune. Et vitne har sett fire personer av utenlandsk opprinnelse forlate bilen, men det er uklart hvordan de kom seg videre.

Hvor ferden har gått fra skuddene ble løsnet klokka 12.15 til vitneobservasjonen flere timer seinere, er fremdeles uklart.

Den skadde 27-åringen er fraktet til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden hans er stabil.

BESLAG: Politiet tok beslag i en bag og en mobiltelefon de fant på åstedet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media