Har omsider fått svar på mysteriet om det døde barnet som ble dyttet på huska av mora

Var i live da han satt seg i huska.

BLE FUNNET DØD PÅ HUSKEN: En tre år gammel ble funnet død i mai, etter at øyenvitner tipset politiet om at moren hadde dyttet på husken siden dagen i forveien. Foto: NTB Scanpix/reuters
BLE FUNNET DØD PÅ HUSKEN: En tre år gammel ble funnet død i mai, etter at øyenvitner tipset politiet om at moren hadde dyttet på husken siden dagen i forveien. Foto: NTB Scanpix/reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 24 år gammel kvinne ble i forrige måned funnet på en lekeplass i La Plata sør for Washington i USA, der hun sto og dyttet på sin tre år gamle sønn i en huske.

Politiet rykket ut etter tips fra øyenvitner, som reagerte fordi kvinnen hadde stått og dyttet på husken usedvanlig lenge, kanskje helt siden dagen før.

Da politiet ankom lekeplassen i Wills Memorial Park, kunne de raskt fastslå at den tre år gamle gutten i husken hadde vært død en stund.

Hadde svingt husken i to dager Nå har politiet kommet med enda flere forferdelige detaljer rundt den dystre hendelsen som preget hele USA.

Gutten var i live da han ble satt i husken, opplyser politiet i Charles. Moren hadde stått bak og svingt ham i husken i to dager i strekk.

En rettsmedisiner har fastslått at dødsårsaken skyldes dehydrering og nedkjøling, og obduksjonsrapporten har blitt sendt til fylkesadvokaten, som vil avgjøre om guttens mor kan bli tiltalt. Foreløpig etterforskes hendelsen som et drap. 

Hoppet ut av bil i bevegelse. I rettsdokumenter som The Washington Post har fått tilgang til, kommer det fram at moren var en mer kapabel forelder enn hennes tidligere kjæreste, som hadde begjært full foreldrerett over sønnen. Ekskjæresten var bekymret for barnemorens mentale tilstand etter flere episoder med uberegnelig oppførsel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer