Har pågrepet en person etter eldreran i Oslo

Gjerningsperson forsøkte å ta ut penger med stjålet bankkort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Pågripelsen skjedde da personen forsøkte å ta ut penger med et stjålet bankkort, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt Gjermund Stokke til Dagbladet.

Ranet, tidligere i dag, skjedde i den eldre kvinnens leilighet i Christies gate på Dælenenga

Gjerningspersonene, som er et par bestående av en mann og en kvinne i 30- og 40-åra, kom seg inn i kvinnens leilighet ved å utgi seg for å være politi. De tvang kvinnen til å gi fra seg både kort og kode.

Operasjonsleder Stokke er svært forsiktig med å si noe mer om saken, men politiet vil muligens komme med mer i løpet av kvelden.

Gjerningspersoner utkledt som politi - Etter at de ringte på og kom seg inn til kvinnen, holdt de henne fast og tok bankkortet hennes. De tvang henne også til å gi fra seg koden. Kortet er sperret nå, sa operasjonsleder Cathrine Silju i Oslo politidistrikt lørdag formiddag.

Politiet fikk melding om ranet klokka 8.15 lørdag morgen.

- Kvinnen er ikke fysisk skadd, men preget. Hun bodde alene og blir nå ivaretatt av kommunens psykososiale team, sa operasjonslederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer