- Har pågrepet fire mistenkte etter skolemassakren i Pakistan

Ble sporet opp gjennom et SIM-kort og arrestert i Bahawalpur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det melder den pakistanske avisa Dawn.

132 barn og 12 ansatte mistet livet i terrorangrepet mot Public Army School i Peshawar tirsdag. Fire av terroristene som utførte massakren, sprengte seg i lufta inne på skolen, mens de andre ble drept av sikkerhetsstyrker. 

Fire mistenkteNå har pakistansk politi i tillegg arrestert minst fire mistenkte, etter å ha sporet dem opp ved hjelp av et SIM-kort. 

Kortet skal ha blitt brukt under terroraksjonen og har ledet politiet til en kvinne i Bahawalpur. Hun ble pågrepet av politiet sammen med minst tre andre.

Avisa Dawn har tidligere sitert en militær kilde på at terroristene hadde vært i direkte kontakt med sine oppdragsgivere i Afghanistan.

Angrep mot Taliban 27 mistenkte Taliban-opprørere meldes i dag drept etter angrep mot stammeområdene nordvest i Pakistan i går.

Pakistanske Taliban, lokalt kalt Tehreek-i-Taliban Pakistan (TTP), opererer uavhengig av Taliban i Afghanistan og ledes av Mullah Fazllullah. Gruppa opererer i stammeområdene på grensa til Afghanistan og flere Taliban-opprørere skal nå også ha blitt drept på den afghanske siden av grensa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer