Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Har pågrepet fire mistenkte etter skolemassakren i Pakistan

Ble sporet opp gjennom et SIM-kort og arrestert i Bahawalpur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det melder den pakistanske avisa Dawn.

132 barn og 12 ansatte mistet livet i terrorangrepet mot Public Army School i Peshawar tirsdag. Fire av terroristene som utførte massakren, sprengte seg i lufta inne på skolen, mens de andre ble drept av sikkerhetsstyrker. 

Fire mistenkte
Nå har pakistansk politi i tillegg arrestert minst fire mistenkte, etter å ha sporet dem opp ved hjelp av et SIM-kort. 

Kortet skal ha blitt brukt under terroraksjonen og har ledet politiet til en kvinne i Bahawalpur. Hun ble pågrepet av politiet sammen med minst tre andre.

Avisa Dawn har tidligere sitert en militær kilde på at terroristene hadde vært i direkte kontakt med sine oppdragsgivere i Afghanistan.

Angrep mot Taliban 27 mistenkte Taliban-opprørere meldes i dag drept etter angrep mot stammeområdene nordvest i Pakistan i går.

Pakistanske Taliban, lokalt kalt Tehreek-i-Taliban Pakistan (TTP), opererer uavhengig av Taliban i Afghanistan og ledes av Mullah Fazllullah. Gruppa opererer i stammeområdene på grensa til Afghanistan og flere Taliban-opprørere skal nå også ha blitt drept på den afghanske siden av grensa.

Eksperter har tidligere hevdet at terroristene som utført skoleangrepet, støttes fra Kabul.