Omkom i skredet i Gjerdrum:

- Har satt dype spor etter seg

Torsdag ble 31 år gamle Eirik Grønolen gravlagt. I et minneord beskriver familien 31-åringen som en omsorgsfull sønn, enestående bror, kjærlig samboer, varmt familiemedlem, unik venn og inspirerende person.

MINNES EIRIK: 31 år gamle Eirik Grønolen omkom i skredet på Gjerdrum. Torsdag ble han begravet fra Jeløy kapell. Her er Grønolen sammen med hunden Milli, som ble reddet ut av raset av redningsmannskaper etter to døgn. Foto: Privat
MINNES EIRIK: 31 år gamle Eirik Grønolen omkom i skredet på Gjerdrum. Torsdag ble han begravet fra Jeløy kapell. Her er Grønolen sammen med hunden Milli, som ble reddet ut av raset av redningsmannskaper etter to døgn. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag ble den første begravelsen etter raset i Gjerdrum avholdt.

31 år gamle Eirik Grønolen vokste opp på Beitostølen i Øystre Slidre kommune, og gravferdsseremonien fant sted iJeløy kapell.

I forbindelse med begravelsen har familien delt et minneord og bilder med pressen.

«Enorm omsorg»

«Vår høyt elskede Eirik ble brått revet bort fra oss i skredet i Gjerdrum 30 desember 2020. Vi kommer til å savne en omsorgsfull sønn, en enestående bror, en kjærlig samboer, et varmt familiemedlem, en unik venn og en inspirerende person. Han betydde mye for mange og har satt dype spor etter seg.»

Grønolen startet opp Dunderverk sammen med en forretningspartner i Lillestrøm i 2014. Selskapet leverte IT-løsninger for næringslivet, og 31-åringen samarbeidet med idrettsprofiler som alpinistene Aksel Lund Svindal og Henrik Kristoffersen.

Han var også styreleder i selskapet Yoneda AS, som han drev sammen med den norske tennisstjernen Casper Ruud.

«Du hadde enorm omsorg for de rundt deg og du var så snill. Du var en gledesspreder og fikk lett nye venner. Du var kreativ og inspirerende, og det var mange som så opp til deg. Du var trygg i deg selv og turte å drømme stort. Du hadde et gründerhjerte fra du var ung og det fortsatte å vokse. Du var skapende og lot deg aldri begrense», skriver familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer