Populært: Den dyreste fritidseiendommen Morten Høeg i Sem & Johnsen har solgt hittil i år ble solgt for 10,6 millioner kroner. Foto: Sem & Johnsen.
Populært: Den dyreste fritidseiendommen Morten Høeg i Sem & Johnsen har solgt hittil i år ble solgt for 10,6 millioner kroner. Foto: Sem & Johnsen.Vis mer

Hyttesalg:

Har solgt hytter for 115 mill. siden nyttår

- Det har vært en enda bedre start på året enn i fjor, sier eiendomsmegler.

(Finansavisen.no): - Interessenten tok kontakt på lørdag for å be om prospekt, var på visning søndag, kjøpte på mandag og vil overta førstkommende lørdag, forteller Geilo-megler Christian Haatuft i Eiendomsmegler 1, som et eksempel på at det har vært god kjøpelyst i fjellheimen på starten av 2018.

- Det har vært en enda bedre start på året enn i fjor, og det til tross for at 2017 var et veldig bra år, sier Haatuft, til Finansavisen.

Siden nyttårsaften har han solgt åtte eiendommer på Geilo, som summerer seg til 40 millioner kroner, ifølge avisen.

Som Finansavisen omtalte i desember var 2017 et rekordår for Trysil-megler Petter Birkrem, med 213 salg på ett år.

- Så langt i januar har jeg solgt like mange eiendommer som i hele januar i fjor, så jeg ligger godt an. Det har vært en usedvanlig god start på året, sier han nå.

Bare siden nyttår har han solgt 16 fritidseiendommer i Trysil med prislapp fra 1,8 til 8,1 millioner kroner. Totalt summerer salget seg til rundt 50 millioner kroner.

Morten Høegh i Sem og Johnsen har solgt fire fritidseiendommer på Norefjell for tilsammen 23,2 millioner kroner de siste par ukene, hvorav det dyreste objektet var en leilighet til 10,6 millioner.

Til sammen har Haatuft, Birkrem og Høegh dermed solgt fritidseiendommer på fjellet til rett over 115 millioner kroner på to og en halv uke, skriver Finansavisen.

Andre økonominyheter:
- Nedgangen i boligprisene blir ikke så stor som fryktet
- Mye tyder på at boligmarkedet nå er i ferd med å snu ​