Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har startet julebaksten

Kronprinsfamilien koser seg i det nye kjøkkenet på Skaugum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kronprinsparet og barna har satt igang julebaksten, og i dag var det pepperkaker som skulle lages i kjøkkenet på Skaugum.

Fotografen fikk også komme inn og ta de første julebildene av prinsesse Ingrid Alexandra, som blir ett år i januar. Storebror Marius er også ivrig med i baksten, sammen med reservefar kronprinsen og mor Mette-Marit som ser ut til å stortrives ved kjøkkenbordet.

Hele kongefamilien samles til julefeiring på Skaugum i år. De skal også for første gang siden kong Olav døde være til stede ved julegudstjenesten i Asker kirke 1. juledag.

Også prinsesse Märtha Louise, Maud Angelica og Ari Behn kommer fra New York for å feire på Skaugum. Kongen og dronningen vil oppholde seg på Skaugum til et stykke ut i romjulen. En av grunnene er at Kongsseteren er stengt på grunn av reparasjonsarbeider.

I kong Olavs tid var det tradisjonen å feire jul på Skaugum annethvert år, og annethvert år på Kongsseteren. Etter kong Olav døde i 1991 har kongefamilien tilbrakt alle julehelger på Kongsseteren ved inngangen til Nordmarka.

I fjor før jul flyttet kronprinsparet inn i det nyoppussende huset på Skaugum, og Mette-Marits familie kom på besøk for å feire jul. De kommer ikke i år. Slik var fjorårets jul for familien.

TREDJE KRONPRINSFAMILIE PÅ SKAUGUM: I fjor flyttet en høygravid kronprinsesse inn på Skaugum sammen med kronprinsen og lille Marius. I år har Ingrid Alexandra kommet til, og her er hun i full sving med pepperkakene. Foto:  KNUT FALCH/SCANPIX
TREDJE KRONPRINSFAMILIE PÅ SKAUGUM: I fjor flyttet en høygravid kronprinsesse inn på Skaugum sammen med kronprinsen og lille Marius. I år har Ingrid Alexandra kommet til, og her er hun i full sving med pepperkakene. Foto: KNUT FALCH/SCANPIX Vis mer
STOR JENTE</B> Prinsesse Ingrid Alexandra har bursdag rett etter jul.
TIL ÆRE FOR FOTOGRAFEN:</B> Julebakst.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media