- Har vist litt pupp

Ap-topp og ordførerkandidat blottlegger gjerne både kløft og politikk. - Jeg vil se Høyres politiske brystholder, sier Rina Mariann Hansen til Dagbladet.

LOVNAD: Rina Mariann Hansen har lovet sine barn å ikke vise for mye kløft på bildene til Dagbladet. Det var et skoletreff denne uka, nemlig. Foto: Jørgen Gilbrant / Dagbladet
LOVNAD: Rina Mariann Hansen har lovet sine barn å ikke vise for mye kløft på bildene til Dagbladet. Det var et skoletreff denne uka, nemlig. Foto: Jørgen Gilbrant / Dagbladet Vis mer
Publisert

RÅDHUSET (Dagbladet): - Nå har Høyre vist litt pupp. Vis oss mer!

Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Oslo, Rina Mariann Hansen, har fått med seg puppeglippen i Oslo Høyre som Dagbladet omtalte i forrige uke.

- Du vil se mer av Anne Lindboes puppestell, er det sånn å forstå?

- Jeg vil se mer av alt. Jeg vil se hva som skjuler seg under. Jeg vil se Høyres politiske brystholder, sier Hansen til Dagbladet.

Puppeglippen

De ferske promobildene av ordførerkandidat Anne Lindboe (H) var av den avslørende typen, for sikkerhetsnåla i dressjakka falt ut. Bildene ble av den friske sorten, og publisert på Høyres hjemmesider ved en glipp.

Og der blir de også liggende, forsikrer Oslo Høyre.

Rina Mariann Hansen håper Høyre fortsetter å «bjuda på» - både med hud og med politiske løsninger.

- Jeg synes BH-en til Anne Lindboe så flott ut. Men flere sikkerhetsnåler må ut. Lindboe og Høyre sier mye, men de viser ikke helheten av konsekvensene. De viser ikke hva politikken deres faktisk betyr. De må vise mer, ikke bare hud, men også politikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer