Hard festing, Theatercaféen og kokain

Victoria frøs, skriver Expressen. Behn blir kritisert for å være skrytete og reservert, skriver CNN. Les hva utenlandske aviser skriver om bryllupet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norsk prinsesse gifter seg med uproduktiv forfatter.

I Trondheims gater var det få tegn av fiendskapen som norske media har uttrykt overfor herr Behn siden forlovelsen ble kjent i fjor. Hans fortid med hard festing har fått folk til å tvile på om han er egnet for å bli del av den kongelige familien, skriver britiske BBC.

Den engelske nyhetskanalen forteller også om den famøse episoden på Theatercaféen og om kokain-dokumentaren.

Glede ved Norges kongelige bryllup.

I stedet for at mannen av folket vinner prinsessen og en plass blant de kongelige, er det prinsesse Märtha som må oppgi noen av sine kongelige privilegier for å leve mer eller mindre som en vanlig kvinne sammen med 29-åringen som hun elsker.

Behn blir ofte framstilt i media som skrytete og reservert - uønskede kvaliteter i et samfunn hvor beskjedenhet blir verdsatt. Hans bok har bare 44 tekstsider, og hans kritikere sier at det er for få til at han kan påberope seg å være forfatter.

- Monarkiet går mot slutten. Bryllupet er som et eventyr - ikke noe man kan tro på, sier pensjonist Ragna Pedersen til CNN.

Prinsessen giftet seg med kontroversiell forfatter.

På tross av overskyet vær sto flere hundre småjenter langs veien med papirkroner. Tusenvis av nordmenn veivet med flagg langs ruta fra kirken til festbygningen. Byen eksploderte i jubel da Behn kysset sin nye kone.

Märtha Louise og kongefamilien er ekstremt populær i Norge, delvis fordi de anses som jordnære. Behn blir sett på som det motsatte og en avis kaldte ham dandy, skriver nyhetsbyrået Associated Press.

I dag fikk prinsesse Märtha sin drømmeprins.

Da bryllupsgjestene hadde benket seg i det parkettbelagte partyteltet i Stiftsgårdens bakgård, hadde regn og kulde gjort stemningen mindre oppspilt. Det lett å se at kronprinsesse Victoria hutret sammen med de andre ermeløse kvinnelige gjestene. Kanskje ble de varme av talene til kong Harald og Ari Behn som begge hver på sin måte var en kjærlighetserklæring til datteren/hustruen, skriver svenske Expressen.

Märtha gråt av lykke.

Norske prinsesse Märtha Louise er et veldig følelsesmenneske. Hun tar lett til tårer. De kom også flere ganger under vielsen i Nidarosdomen. Ari hadde helt kontroll over situasjonen fra han kom til kirken og fram til kveldens fest på Stiftsgården. Talen har han hatt klar i flere dager, skriver danske BT.online.

Tårer og et heftig kyss.

Med et intensivt kyss beseglet den norske prinsesse Märtha og hennes brudgom Ari Behn kjærlighetsbåndene. I Trondheim fosset tårene i store strømmer, skriver tyske Spiegel Online.

VINKER TIL VERDEN: Flere utenlandske aviser omtaler bryllupet mellom den norske prinsessen og den kontroversielle forfatteren.