Hard landing

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ja, så er vi i gang med annus horribilis, den hardeste landinga siden Svartedauen. Vi er bedre stilt enn de fleste, sies det, men knekker trolig halebeinet. Følgende vil skje i januar:

Flyktningleirer opprettes ved Rygge flyplass for å håndtere hjemvendte euroflyktninger fra Kanariøyene. En av dem sier det slik: «Hva skjedde, egentlig? I fjor pleide trygda å rekke til en jevn konjakkbris hele uka. Med den svake krona har jeg stadig våknet edru på morran, helt ute av stand til å kjøre pirattaxi.»

Samtidig, i Oslo, gjør horekundene opprør. De kjører i sakte kortesje rundt Stortinget, krever å bli tatt hånd om og nekter å flytte seg før Mads Larsen blir valgt inn på sikker plass for Machopung-partiet.

De er også misfornøyd med at studielånsrenta stiger til 14 prosent. I en uttalelse sier sjefen for Lånekassa, en halvstudert røver med opprykk, at han beregner renta etterskuddsvis i forhold til markedet eller noe sånn, så føkk dere, lissom.

Som et resultat av dette må alle papiravisene legges ned med øyeblikkelig virkning og tusenvis av journalister får boktilbud fra Kagge forlag, mens resten leser korrektur for bloggere med skrivevansker som er i harnisk fordi Think-fabrikken i Aurskog blir lagt ned og flytter til Island. Næringsminister Sylvia Brustad angrer bittert og føler seg lurt: «Våre konsulenter fra Statoil sa at bilene bare passet for folk under 1.60 og at eiere av elbil lettere blir utsatt for mobbing på parkeringsplassen.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer