Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

SYLVI LISTHAUG

«Hard negl, ja, det er kanskje imaget mitt»

Sylvi Listhaug debuterte som regjeringsforhandler. Det gikk langt bedre enn mange trodde.

LYKTES: - Stortingsgruppa trengte mer enn noen gang å være med på prosessen, sier Sylvi Listhaug, som sammen med Siv Jensen og Ketil Solvik-Olsen lyktes med å få et enstemmig Frp-landsstyre til å stille seg bak regjeringsplattformen. Foto: Lars Eivind Bones
LYKTES: - Stortingsgruppa trengte mer enn noen gang å være med på prosessen, sier Sylvi Listhaug, som sammen med Siv Jensen og Ketil Solvik-Olsen lyktes med å få et enstemmig Frp-landsstyre til å stille seg bak regjeringsplattformen. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Det er en sliten Sylvi Listhaug som møter Dagbladet på Stortinget fredag formiddag. Hun forteller at det bare ble tre timers søvn etter maratonøkten på Gardermoen dagen før, hjem etter midnatt, slet med å sove og sto opp grytidlig for å delta i morgensending i NRK.

- Det har gått så og si døgnet rundt i to uker. Forhandlingene startet tidlig om morgenen og jobbingen varte til langt på kveld. Utrolig intenst. Jeg har aldri vært så lenge borte fra barna og savnet dem veldig.

- Forrige helg fikk jeg ei natt hjemme, fra lørdag kveld til søndag morgen. Da kastet minstemann seg om halsen min og ga meg mange koser, det var så søtt, sier trebarnsmammaen.

Imponert av KrF

Sylvi Listhaug var verken med å forhandle regjeringsplattform i 2013 eller 2018. Hadeland-forhandlinger var hennes debut. Sammen med Siv Jensen og Ketil Solvik-Olsen lyktes hun med å få et enstemmig Frp-landsstyre til å stille seg bak regjeringsplattformen.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?