Hard tortur i narkomiljø

Først ble 26-åringens hender spikret fast til en bordplate. Så ble han kjørt ut i skogen, bundet til et tre, og etterlatt i kulda. Dette er andre gang på mindre enn to måneder at han har blitt bortført og torturert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26-åringen kom seg løs etter et par timer, og kom seg fram til folk. Da sto det fortsatt en spiker gjennom hånda. Mannen ble natt til i går lagt inn på sykehus. Politiet jakter nå på mennene bak mishandlingen, som skjedde lørdag. Politiet i Vestfold er sjokkert over den rå mishandlingen mannen er utsatt for, skriver VG.

Dette er andre gang på to måneder at 26-åringen har blitt bortført og mishandlet.

I oktober skal han ifølge VG ha blitt bortført til en bolig i Sandefjord. Han fikk en hette over hodet, før kidnapperne begynte å brekke fingrene hans. Han ble så tatt med til en hytte der han ble svimerket med en rødglødende kniv. Føttene ble plassert i en brennende peis, og senere slo kidnapperne løs på hendene hans med stein. Flere tenner ble ødelagt da de slo ham med kjetting i ansiktet.

Bakgrunnen for mishandlingen skal ha vært en narkogjeld på 8000 kroner.

26-åringen ble etterlatt tapet fast på hender og føtter, og med renneløkke rundt halsen. Han ble sittende fastbundet i ett døgn med punktert lunge, flere brukne ribbein, og brukte fingrer, ødelagte tenner, brannskader og store blåmerker over hele kroppen.

En mann i 20-årene fra Sandefjord ble for få dager siden varetektsfengslet, siktet for å ha deltatt i mishandlingen.

(Dagbladet.no)