Hardt skadd etter seksualisert vold

En 18-åring er hardt skadd etter å ha blitt utsatt for grov seksualisert vold mens han sov ut rusen i bilen. 15 personer var vitner. Ingen har meldt seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mishandlingen skjedde i Kristiansand sentrum natt til lørdag. Ifølge politet var mellom 15 og 20 personer vitner til mishandlingen. Politiet gikk i går kveld ut og ba disse vitnene melde seg. Foreløpig uten resultat.

Mishandlingen skjedde mellom klokken 22 fredag kveld og klokka 3 natt til lørdag. En gjeng personer tok seg inn i den ulåste bilen gutten lå i. Han sov ut rusen og har selv et uklart bilde av det som skjedde.

Volden skal ha begynt med at de barberte beinet til gutten. Antakelig har vitnene oppfattet det som skjedde som en spøk. Men leken utartet seg. Nå ligger gutten hardt skadd på sykehus. Tiltanden hans skal være stabil.

Fedrelansvennen skriver at volden var seksualisert. Politiet vil ikke bekrefte dette, men sier samtidig at de hadde håpet å holde disse detaljene skjult av hensyn til vitneavhørene. Ingen har meldt seg utover to vitner som har perifer kjennskap til det som skjedde, blant annet på grunn av beruselse. Gutten selv aner ikke hvem som har gjort ugjerningen.

- Vi hadde håpet folk ville melde seg før festivalen ble oppløst og folk dro hjem. Vi er fortsatt svært interessert i å komme i kontakt med noen som kan ha sett episoden, sier etterforskningsleder politiadjuntant Arne Kjønstad til Dagbladet.no.

Hendelsen skjedde like ved billettkontoret til Quartfestivalen, i krysset mellom Sjølystveien og Østre Strandgate i Kristiansand. Området er vanligvis svært folksomt under festivalen.

<B>BILLETTKONTORET:</B> Mishandlingen skal ha skjedd i en bil som stod parkert i nærheten av Quartfestivalens billettkontor.
<B>SENTRUM:</B> Her i krysset mellom Sjølystveien og Østre Strandgate i Kristiansand sentrum, skal mishandlingen ha skjedd.