Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hardt skadd etter voldsom bilkrasj

En mann pådro seg alvorlige hodeskader etter at bilen han førte smalt inn i en fjellvegg på Lørenskog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokka 03.20 natt til søndag fikk politiet melding om en alvorlig bilulykke langs riksvei 159 på Knatten i Lørenskog kommune.

Sjåføren, som var alene i bilen, kjørte først inn i en brupilar før kjøretøyet havnet i en fjellvegg. Mannen ble slynget ut av bilen etter den første smellen og unngikk dermed det verste krasjet.

- Bilen ble totalskadet, og mannen ble raskt fraktet til Ullevål universitetssykehus, sier operasjonsleder Bjørn Jahr ved Romerike politidistrikt. 

Sykehuset beskriver mannens tilstand som alvorlig, men stabil. Han har pådratt seg alvorlige hode- og bruddskader, og ble operert i morgentimene i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling