Hardt skadd RBK-supporter identifisert

Etter å ha sett Rosenborg-kampen i går kveld, dro den rolige snekkeren Robert Dyrnes på pub med noen venner. Etter det kan det ha skjedd noe kriminelt med Robert, frykter politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Robert Dyrnes (27) ble funnet iført fullt RBK-supporterutstyr ved firetiden i dag morges. Han ble i ettermiddag identifisert ved hjelp av venner som hadde lest etterlysningen tidligere i dag på Dagbladet :på nettet. 27-åringen tilbragte onsdagskvelden på Queens Pub i Oslo sentrum etter å ha sett gårsdagens mesterligakamp mellom Rosenborg og Bayern-München. Han er opprinnelig fra Trondheim, men er nå bosatt i Asker.

Mistanke om lovbrudd

Politiet i Asker og Bærum mener saken er en gåte. Det er ikke funnet spor etter en eventuell påkjørsel i området.

- Det er åpent om han er påkjørt eller om skadene er påført på annen måte, sier politiførstebetjent Bjørn Vestli.

Vestli ønsker tips fra publikum som har vært i området ved Holmen-avkjøringen før klokken fire i dag morges. Strafferammen for å forlate et ulykkessted er inntil 2 års fengsel.

Asker og Bærum politikammer ber vitner som har observert mannen langs veikanten i natt å melde seg for å tidfeste ulykken.

I respirator

27-åringen ble fraktet til Bærum sykehus hvor det ble konstatert alvorlige hodeskader og ble deretter overført til Ullevål sykehus. Der ble han operert og er nå tilkoblet respirator.

Tilstanden hans er livstruende og kritisk, men stabil, opplyser Ullevål sykehus ved 21.30-tiden i kveld til NTB.

MYSTISK: Mannen ble funnet på denne påkjøringen til E18. Han er foreløpig ikke identifisert.