Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hareid-drapet: Skjerper siktelsen til overlagt drap og likskjending

En 23-årig er siktet for overlagt drap etter at Sami Milhem ble funnet død i Hareid i august.

DREPT I HAREID:  Politiet i Sunnmøre politidistrikt har i sammarbeid med familien frigitt bilder av Sami Milhem, som ble drept i Hareid i august. Foto: Politiet / NTB scanpix
DREPT I HAREID: Politiet i Sunnmøre politidistrikt har i sammarbeid med familien frigitt bilder av Sami Milhem, som ble drept i Hareid i august. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyste Sunnmøre politidistrikt onsdag. Saken blir nå oversendt statsadvokaten i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane.

- Mannen har til nå være siktet for forsettlig drap, men siktelsen er nå utvidet til overlagt drap og likskjending, sier politiadvokat Julie Ulstein.

Har erkjent drap  Den 23 år gamle mannen fra Nordland som er siktet for å ha drept og partert Sami Milhem (20), har erkjent de faktiske forholdene rundt drapet. I desember godtok den siktede videre varetektsfengsling fram til 20. februar.

Det var fredag 8. august at politiet fant Sami Milhem (20) drept i en leilighet på Bigset i Hareid kommune. Drapsvåpenet, en stor kniv, ble funnet i en container på Valderøya.

Dømt for vold Drapet på Milhem var så brutalt at selv erfarne politifolk er slått av brutaliteten. Den drepte manglet flere kroppsdeler da han ble funnet i kommunalboligen, som tilhører en bekjent av den avdøde og den siktede.

Den drepte er norsk statsborger fra Irak, mens den siktede er etnisk norsk. 23-åringen ble i 2013 dømt for vold — året før ble han dømt for grovt tyveri i Nordland, hvor han kommer fra. (NTB)

Les også: Sami fikk skoleplass i forrige uke og gledet seg. Fredag ble han drept. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media