Hareide hasteinnkaller KrFs stortingsgruppe

Møtes på partikontoret.

HASTEMØTE:  Partileder Knut Arild Hareide har innkalt KrFs stortingsgruppe til hastemøte om budsjettforhandlingene. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
HASTEMØTE: Partileder Knut Arild Hareide har innkalt KrFs stortingsgruppe til hastemøte om budsjettforhandlingene. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Knut Arild Hareide hasteinnkaller partikollegaene til et møte om statsbudsjettet klokka 13.30, melder Aftenposten.

Svak framgang i budsjettforhandlingene med de øvrige borgerlige partiene skal være årsaken.

Møtet i KrFs stortingsgruppe skal foregå på partikontoret, ikke på Stortinget som vanlig.

De parlamentariske lederne i Venstre, KrF, Høyre og Frp skulle etter planen ha avholdt et budsjettmøte i dag klokka 12.00, men det møtet blir utsatt som følge av KrFs interne hastemøte.

Gikk forbi Onsdag kveld gikk Knut Arild Hareide rett forbi pressekorpset etter dagens andre budsjettmøte med de andre borgerlige partiene. Han ønsket ikke å prate med pressen om innholdet i møtet.

Han gikk i stedet rett til sitt eget kontor på Stortinget. Der hadde han samtaler med rådgivere og partiets finanspolitiske talsmann, Hans Olav Syversen.

Da Dagbladet spurte om å få en kommentar var det eneste Hareide ville si, gjennom rådgiver Gunnhild Sørås, følgende:

- Vi har fått noe å tenke på.

- God tone I forkant av møtet var KrF-lederen langt mer pratsom. Da fortalte Hareide pressen at han kom til møtet, som han anså som «avgjørende», med en ny liste med spissa, absolutte krav.Venstre-leder Trine Skei Grande var langt mer snakkesalig enn sin åpenbart misfornøyde sentrums-partner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer