Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Partilederintervjuet:

Hareide innrømmer at det ble pizza og chips hos Erna litt for ofte i høst

Knut Arild Hareide forsøker å balansere partilederjobben med å være en tilstedeværende småbarnsfar. Det er ikke alltid lett.

PÅ LOFFEN: Knut Arild Hareide tar Bratsbergbanen fra Skien stasjon til Notodden. Det er arbeidsreise, ikke ferie. Foto: Thomas Rasmus Skaug
PÅ LOFFEN: Knut Arild Hareide tar Bratsbergbanen fra Skien stasjon til Notodden. Det er arbeidsreise, ikke ferie. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Det er siste uka i juni og sommersola skinner på Bratsbergbanen der den tøffer av gårde gjennom grønt Telemarksterreng på vei fra Skien til Notodden.

Om bord på sitter KrF-leder Knut Arild Hareide avslappet ved en vindusplass.

Stortinget har avsluttet for sesongen og gått inn i sin over tre måneder lange sommerferie, men det er valg, ikke ferier som surrer øverst i pannebrasken på partilederen.

Derfor har han tjuvstart på valgkampen. Sammen med stortingsgruppa er han nå på en tre dagers lang turné til Rogaland, Agder-fylkene og Telemark.

I tida mellom de offentlige møtene, legger KrF-politikerne strategien fram mot høstens valg.

- Én av representantene våre fikk fritak, det var Anders Tyvand fra Vestfold. Han hadde meldt seg som leirleder. Det syntes vi var så flott at det fikk gå. Å være leirleder er gyldig fraværsgrunn i KrF, sydentur er ikke det, spøker Hareide.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?