Hareides historiske tale

- Hareide viste politisk mot

KrF-veteran Einar Steensnæs tror Hareide overbeviste tvilere om sitt veivalg.

GLAD FOR HAREIDE-TALE: KrF-veteran var i forrige ute og anbefalte KrF å teste ut muligheten for å samarbeide med Ap og Sp. Han er veldig fornøyd med Hareides klare tale til landsstyret i dag. Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix
GLAD FOR HAREIDE-TALE: KrF-veteran var i forrige ute og anbefalte KrF å teste ut muligheten for å samarbeide med Ap og Sp. Han er veldig fornøyd med Hareides klare tale til landsstyret i dag. Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere KrF-nestleder og KrF-statsråd Einar Steensnæs gikk for ei uke siden ut og anbefalte KrF om å teste ut samarbeid til venstre.

- Veldig fornøyd

I det som omtales som Knut Arild Hareides viktigste politiske tale, tok KrF-lederen et oppgjør med Frp og frarådet KrF å gå inn i den blågrønne regjeringen. Samtidig sa han at dagens vippeposisjon er krevende for partiet. Derfor anbefalte Hareide partiet å søke regjeringssamarbeid med Ap og Sp.

Steensnæs er veldig fornøyd med talen.

- Det var en meget god og veldig personlig tale som det står respekt av og som jeg tror imponerte mange. Den var meget godt oppbygd og tydelig. Hareide viste politisk mot. Han beskrev forholdet til Sp, til Ap og til Frp, og ga en veldig tydelig konklusjon. Det var en tale om KrF's politiske oppdrag og deretter om hvilke konsekvenser det har for samarbeid, deretter, sier Steensnæs til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer