Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hårek traff hardbalne Norge

Forholdsvis få, små og bare materielle ødeleggelser etter stormen i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En garasje, ei campingvogn, ei trampoline og en del trær ble noen av ødeleggelsene under Håreks herjinger i natt. Størst forskrekkelse vakte nok stormen for en familie på Åmnes i Nordland:

— De måtte søke tilflukt i kjelleren etter at garasjen deres ble revet i stykker og kastet mot huset. Etter hvert kunne de likevel komme opp igjen og starte på reparasjonsarbeidet, opplyser operasjonsleder Arve Westgaard i Salten politidistrikt.

Alle de seks i huset kom uskadde fra det da garasjen ble rasert, og ingen personer skal ha kommet til skade andre steder i landet, heller.

I Mevik i Nordland ble ei campingvogn løftet opp i været og knust i biter. Fra Nord-Norge meldes det flere steder om veltede trær, mens ei flygende trampoline er den eneste «vær-meldinga» trøndelagspolitiet har fått.  

Dagbladet.nos ringerunde til politidistriktene tyder dermed på at det var et hardbalent (hardført) Norge som møtte Hårek i natt.

<B>FRA I MORGES:</B> Dette satelittbildet er fra klokka 05.01 i dag morges.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media