Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hårete oppgjør

Donald Trump og Martha Stewart laget hver sin versjon av tv-serien «The Apprentice». Krangelen som oppsto, hadde vært verdt en egen tv-serie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Alle tv-damene på amerikansk fjernsyn har en eller annen versjon av Martha Stewart-frisyre. Ingen av gutta har noe som likner Donald Trump-hår.Amerikanernes dronning av stil og oppdragelse har lagt settingen for hva som gjelder av frisyrer for kvinnelige amerikanske nyhetsopplesere. Lang sidelugg, glatt og skulderlangt med lyse striper.Men Martha Stewarts nyeste show «The Apprentice» ble en flopp, og forsvant raskt fra amerikanske fjernsynsskjermene.

Mens forgjengeren Donald Trumps «The Apprentice» (den norske utgaven med Ellen «Nikita» Nicolaisen het «Kandidaten») lå som nummer en på ratinglista til fjernsynsselskapet NBC og ble vist over hele verden.Så sa Martha Stewart til ukemagasinet Newsweek at hun trodde at hennes første oppgave i hennes versjon av «The Apprentice» var å sparke Donald Trump. Han var produsent for hennes show.Donald svarte med å kalle Martha en løgnhals som alltid ga andre skylda. Dette er noe du fant på, akkurat som du fant på din falske forklaring om innsidesalg av aksjer, skrev Trump om Martha Stewart. Dronningen av stil og oppdragelse har sittet inne fem måneder for falsk forklaring i aksjesaken. Til overmål la Donald til noen sleivspark til Marthas datter, som også var med i Marthas «The Apprentice».Det var en stor tabbe for alle å sende Martha Stewart «The Apprentice» på lufta. Hun mangler stil og temperatur. Jeg viste det ville bli en flopp første gang jeg så det, fortsatte en triumferende Trump.

Dette brevet er så ondsinnet at jeg nesten ikke kan tro det er skrevet av min tidligere gode venn, Donald Trump, svarte Martha.Historien bak showet inneholder intriger nok til en ny TV-serie. Produsenten hadde undertegnet kontrakt med Martha om å lage hennes versjon av «The Apprentice» uten at Donald Trump fikk vite om det. Hensikten var at hennes show skulle ta over dersom Donalds «The Apprentice» mislyktes, eller at han sluttet. Så ble begge showene sendt på lufta på samme tid.Hvem som tar siste stikk i den hårsåre striden er uvisst, men begge tjener på medieoppmerksomheten.

Både Donald og Martha er avhengige av å være i rampelyset. Donalds angrep kom bare dager før sesongpremieren på hans «The Apprentice», Showet har mistet halvparten av seerne. Krangelen gir gratisreklame verdt millioner.I går gikk Martha til angrep på Donalds beryktede hårsveis, i et radioshow. Samtidig steg aksjene i hennes firma med 14 prosent på New York-børsen. Martha leder hårfint.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!