Harrison ble berget av kona

Det var kona til George Harrison som avverget katastrofen da ektemannen ble stukket ned med en kniv i natt. Hun slo inntrengeren med en lampe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

George Harrison slapp heldig fra ulykken som kunne endt med Beatles-legends liv.

Berget ektemannen

Politiet forteller til Reuters at det var Harrisons kone som trolig berget livet hans. Olivia ble gift med Harrison i 1978.

Angriperen trengte seg inn i huset i natt. Politiet har fortalt at Harrison våknet av lyden av knust glass. Det utspilte seg deretter en kamp mellom de to som foregikk i tre rom av huset. Men mannen fikk slitt seg fri, og sprang opp i andre etasje av huset. Harrison ble stukket i brystet, bare millimeter fra hjertet. Ifølge legene er han heldig som slapp fra ulykken med livet i behold.

Lampe

Olivia overfalt drapsmannen bakfra med en lampe. Paret overfalt så den 33 år gamle Michael Abraham fra Liverpool, og holdt ham til politiet kom. Før de fikk holdt ham ordentlig fast foregikk det en kamp på liv og død gjennom tre av rommene i huset.

Besatt av Beatles

Moren til overgriperen forteller at hennes sønn lenge har vært plaget av mentale forstyrrelser. Den siste tiden har mannen vært besatt av Beatles, som alle kommer fra den samme delen av Liverpool som Abraham.