Donald Trump

Harselerer med Trump: - Betal en milliard

President Donald Trump tviholder på en valgseier som har gått til Joe Biden. Det er grobunn for latterliggjøring på internett.

2024?: Det spekuleres på om president Trump vil stille til valg igjen i 2024. Seint torsdag kveld norsk tid sier presidenten til pressen at han ikke vil «snakke om 2024 ennå». Her avbildet i Rosehagen tidligere i november. Foto: Tasos Katopodis / Getty Images / AFP / NTB
2024?: Det spekuleres på om president Trump vil stille til valg igjen i 2024. Seint torsdag kveld norsk tid sier presidenten til pressen at han ikke vil «snakke om 2024 ennå». Her avbildet i Rosehagen tidligere i november. Foto: Tasos Katopodis / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

President Donald Trumps tid i Det hvite hus er snart omme, selv om han ikke vil erkjenne det selv. Joe Biden har blitt utropt som valgvinner og har fått formell beskjed om at overgangsprosessen fra Trump-administrasjonen kan begynne.

Natt til fredag lovte i tillegg Trump å forlate Det hvite hus 20. januar, dersom valgmannskollegiet stemmer på Biden, men mente samtidig at det ville være en feil. Han vil fremdeles ikke erkjenne nederlag.

- Det kommer til å bli en veldig vanskelig ting å gjøre - å erkjenne nederlag, sa Trump.

Over tre uker har gått siden valgdagen, men Trump holder fast ved at han er den rettmessige vinneren av valget, og påstår at valget har blitt rigget og utsatt for juks. Dette til tross for at årets presidentvalg har blitt omtalt som det sikreste noensinne.

Et stort spørsmål som ikke har blitt besvart, er om Trump vil stille til valg igjen i 2024. Flere amerikanske medier meldte i forrige uke at han planlegger et comeback, men foreløpig har han ikke bekreftet dette selv.

Ber Trump erkjenne tapet

Nå har to komikere, som tilsynelatende har sett seg lei på at Trump ikke erkjenner nederlaget, kjøpt opp domenet www.DonaldJTrump2024.com, ifølge The Guardian. De har lansert en nettside hvor det står et fiktivt sitat fra presidenten: «Jeg tapte 2020-valget.» De latterliggjør også presidenten fordi han fortsatt samler inn penger til sitt juridiske team.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer