Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hasardiøs biljakt endte i stolpe ved lekeplass

Mann (41) forsøkte å stikke av fra politiet i Stavanger.

KRASJET: Etter en politijakt i høy hastighet krasjet en 41 år gammel mann i en lyktestolpe i bydelen Hillevåg i Stavanger i ettermiddag. Foto: Jan Edvard Nilsen
KRASJET: Etter en politijakt i høy hastighet krasjet en 41 år gammel mann i en lyktestolpe i bydelen Hillevåg i Stavanger i ettermiddag. Foto: Jan Edvard Nilsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En «hasardiøs» biljakt etter en 41 år gammel mann, beskrevet som en kjenning av politiet, endte i en lyktestolpe og et gjerde i et boligfelt i bydelen Hillevåg i Stavanger i ettermiddag. Ingen personer ble fysisk skadd.

- På grunn av hastigheten og trafikkbildet valgte vi å avbryte forfølgelsen like før han kjørte inn i en lyktestolpe. Han ble pågrepet like etter, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

Biljakten startet klokken 15.45 på Våland da mannen skal ha nektet å stanse for kontroll av en politipatrulje. Hastigheten skal ha vært høy gjennom tettbebygde strøk, og én annen bil skal ha blitt truffet av 41-åringen på flukt. Også en parkert bil ble rammet.

Øyenvitner til hendelsen sier mannen kjørte svært farlig gjennom boligfeltet, som blant annet har en lekeplass like i nærheten av krasjstedet og «en del barn» gatene.

- Det var hasardiøst; han var hardt på gassen. Han kjørte rundt i boligfeltet flere ganger før han traff stolpen, sier en nabo til Dagbladet.

Mannen har «en lang historie» med narkotikaforbrytelser, ifølge politiet. Årsaken til at 41-åringen, som så langt ikke er avhørt, forsøkte å stikke av fra patruljen  er foreløpig ikke kjent.

Ytterligere detaljer omkring hendelsen er ikke kjent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media