- Hasj er farlig

Sier regjeringa. - Konspirasjon, sier hasjtilhengerne. Les nettduellen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Dagbladets mandagsutgave nektet sosialminister Ingjerd Schou å gi en rasjonell forklaring på hvorfor hasj er ulovlig, mens alkohol er tillatt. Hun ville ikke diskutere rusmidlet som 300 000 nordmenn har prøvd, og sparket ballen videre til Justisdepartementet.

Onsdag bestemte regjeringa at den politiske ledelsen i både Sosialdepartementet og Justisdepartementet skulle delta i Dagbladet.nos nettduell.

Er hasj farlig?

Ja, mener regjeringa. Nei, insisterer hasjtilhengerne.

Si din mening i
hasj-debatten.

Dermed er det duket for hasjduell mellom regjeringa og Norsk Organisasjon for Reform av Marihuana Lovgivningen (NORMAL). Det er en samleorganisasjon for de som vil avkriminalisere cannabis i Norge.

I regjeringshjørnet stiller Høyres statssekretær i Sosialdepartementet, Osmund Kaldheim (37). Med seg har han Venstres statssekretær Jørn Holme (42) som kommer fra Justisdepartementet. I motsatt hjørne stiller Mariann Bakken (29) fra NORMAL.

SAMLER HASJRØYKERNE: NORMAL arrangerer hver sommer Marihuanamarsjen i Oslo. I år gikk den fra Oslo Rådhus og ned Karl Johans gate. Året før ble det blodige opptøyer.
Statssekretær Osmund Kaldheim
Mariann Bakken i NORMAL

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer