Rettssaken mot Eirik Jensen og Gjermund Cappelen

Hasjliga-forsvarer snakket med Cappelen i pausen. Så freste han mot statsadvokat

Thor Bache-Wiig forsvarer en av de dømte i Gjermund Cappelens hasjliga. Tilnærmet seg hasjbaronen i retten.

IRRITERT: Advokat Thor Bache-Wiig snakket med Lars Erik Alfheim etter at retten var hevet. Han var tydelig irritert over at statsadvokaten hadde stilt spørsmål ved at Bache-Wiig snakket med Cappelen i en pause i retten. Foto: Trym Mogen / Dagbladet
IRRITERT: Advokat Thor Bache-Wiig snakket med Lars Erik Alfheim etter at retten var hevet. Han var tydelig irritert over at statsadvokaten hadde stilt spørsmål ved at Bache-Wiig snakket med Cappelen i en pause i retten. Foto: Trym Mogen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gjermund Cappelen ble i tingretten i dag tilnærmet av forsvareren til en 46-åring som i fjor ble dømt i oppbevaringssaken med Cappelen.

Mannen, som ble kalt «Øst» og er fra Groruddalen i Oslo, ble dømt til fem og et halvt år i fengsel i den såkalte oppbevaringssaken i Asker og Bærum tingrett i fjor. Han var tiltalt for kjøp av 85 kilo hasj og anket dommen. Han erkjente å ha kjøpt hasj, men ikke i de mengdene han var tiltalt for.

«Øst» sitter nå i en ankesak i Borgarting lagmannsrett, der Gjermund Cappelen er innkalt som vitne. Cappelen har vært tilbakeholden med å forklare seg om resten av hasjligaen under utspørringen i saken mot han og Eirik Jensen i Oslo tingrett. Seinere denne uka skal Cappelen trolig vitne i lagmannsretten.

Tilnærmet av hasjliga-forsvarer

Under den første pausen i tingretten i dag, ble Cappelen tilnærmet av «Øst»s forsvarer Thor-Bache Wiig. Det konfronterte statsadvokat Lars Erik Alfheim Cappelen med i retten i dag.

- Jeg la merke til at en av de andres forsvarere kom bort og pratet med deg i pausen?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer