Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Haugesund-drapet: Innrømmer at han slo

Den yngste av de to libyerne som er siktet for drapet på Annie Bergliot Olsvik (83), Sarahad Binjassem Nailji (31), har i avhør innrømmet at det var han som slo kvinnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier mannens forsvarer, advokat Gullbrann Kjos, til NTB. 31-åringens tilståelse stemmer overens med den forklaringen den 33 år gamle medsiktede libyeren har forklart.

- Han har sagt at han var alene om det, sier Kjos. Mannen ble avhørt mandag, og Kjos ble orientert om tilståelsen i tirsdag, melder NRK. Han har så langt bare lest referatet fra avhøret, og vil heller ikke være til stede dersom 31-åringen skal avhøres videre.

- Tilståelsen kom ikke som følge av press fra politiet, men som et resultat av at min klient hadde fått tid til å tenke seg om, sier Kjos. Forsvareren har så langt bare snakket med sin klient på telefon, og da med tolk.

- Jeg vet ikke hvordan tilstanden hans er. Jeg skal ha en ny samtale med ham torsdag, sier Kjos. Han utelukker ikke at han vil be om judisiell observasjon av 31-åringen. Torsdag skal et vitne forklare seg i et rettslig avhør. Mannen, som er fra Libya, er utvist fra Norge, og politiet vil derfor sikre seg vitneforklaringen som kan brukes som bevis i en rettssak.

Tirsdag fant Haugesund-politiet en øks i Smedasundet, som kan være drapsvåpenet som ble brukt mot den 83 år gamle kvinnen 14. juni.

(NTB)

<B>DREPT:</B> En av de to som er siktet for drapet på på Annie Bergliot Olsvik, innrømmer å ha slått henne.