Coronaviruset

Håvard (33) har coronaviruset

- Etter et par dager gikk feberen over, nå kjenner jeg meg bra og er nesten symptomfri, sier Håvard Maurset fra Stryn.

VAR PÅ SKIFERIE I ØSTERRIKE: Håvard Maurset (33) fra Stryn fikk coronaviruset etter skiferie i Østerrike. Nå er han på bedringens vei. Foto: Privat
VAR PÅ SKIFERIE I ØSTERRIKE: Håvard Maurset (33) fra Stryn fikk coronaviruset etter skiferie i Østerrike. Nå er han på bedringens vei. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Håvard Maurset (33) satt på flyet på vei hjem fra skiferie i Østerrike forrige helg, begynte han å føle seg litt pjusk. Søndag fikk han feber, og mandag fikk han påvist coronaviruset.

- Det kjennes egentlig som en vanlig influensa. Etter et par dager gikk feberen over, nå kjenner jeg meg bra og er nesten symptomfri - bare litt snufsing og hosting, forteller 33-åringen fra Stryn.Han forteller at alt virket som normalt de dagene han og vennene var i Østerrike.

- Det var ingen tegn til oppstandelse rundt viruset der. Alt var åpent. Det var først da vi kom hjem at vi så at det hadde vært utbrudd i Ischgl.

Det var lokalavisa Fjordingen som først snakket med Maurset.

Alle ble syke

Resten av reisefølget på totalt 12 stykker har fått påvist coronaviruset.- Alle fikk symptomer, men ingen av oss har følt kraftig på det, sier Håvard, og forteller at de fleste føler seg bedre.

Han er selv frisk og rask til daglig.- Så lenge man er frisk i utgangspunktet trenger man ikke være veldig bekymret for seg selv, sier 33-åringen, men påpeker at situasjonen er annerledes for dem som alt er syke eller gamle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer