Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Håver inn kebabmillioner

Tariq Aziz (36) er kongen av kebab i Oslo.

Tjener godt: Det er god butikk å tilby kebab i Oslos gater. Her er Bislett Kebab-gründer Tariq Aziz. Foto: Odd Vanebo
Tjener godt: Det er god butikk å tilby kebab i Oslos gater. Her er Bislett Kebab-gründer Tariq Aziz. Foto: Odd Vanebo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tariq Aziz startet opp Bislett Kebab House sammen med sin bror på et lite gatehjørne ved Pilestredet i 1995. Siden den gang har kjeden åpnet totalt fem kebabsjapper sentralt i Oslo.

Nå er det tre brødre som har eierskap til fem utsalgssteder. De ligger på Bislett, Grünerløkka, Carl Berner, Linderud og Prinsdal.

Åpningen ved Prinsdal i mai i år utvilket seg til ville tilstander etter at kjeden markedsførte åpningen med gratis kebab.

I fjor kan Tariq Aziz skilte med en formue på nesten sju millioner kroner og en innekt på nesten 700 000 kroner.

Bislett Kebab satset på romslige porsjoner, god kvalitet og lave priser for å tiltrekke seg fattige studenter med tomme mager, travle forretningsfolk og kebabfeinschmeckere, skriver Bislett Kebab på sine hjemmesider som et svar på hvorfor polulariteten steg.

De skriver også at ved hjelp av jungeltelegrafen og godt, gammeldags hardt arbeid, opparbeidet Bislett Kebab seg raskt et navn innen bransjen. Det var noe av grunnen til at bedriften ønsker å utvide konseptet.

Aziz hadde en forume på ni millioner kroner i fjor, og har gått ned til sju millioner i år. Inntekten har økt med 50 000 kroner siden 2010.

Høy omsetning Det er Aziz Invest som eier Bislett Kebab House, Bislett Kebab & Pizza House og Bislett Kebab House Linderud. Eier av Aziz Invest er Tariq Aziz med en eierandel på 36 prosent. Mudassar Aziz eier 20 prosent og Nasir Aziz eier 37 prosent. Alle er brødre.

Selskapet hadde i 2011 ingen omstening, men en selskapet har en verdi på 37 546 000 kroner. I 2010 var dette tallet 6 718 000.

Bislett Kebab & Pizza House AS hadde en omsetning på  31 303 000 i 2011.

Bislett Kebab House Linderud AS hadde en omsetning på 16 229 000 i 2011.

Bislett Kebab House AS hadde en omsetning på 10 096 000 i 2011.

Totalt har Bislett Kebab solgt for 57 628 000 kroner i 2011.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!