RYKKET UT:  Klokken 01.25 i natt rykket politiet Nordmøre og Romsdal ut til en aksjon etter bråk i en leilighet. Da politiet kom til stedet ble de vitne til en situasjon som var kommet ut av kontroll. Dette er et bilde av Molde sykehus, hvor kvinnen ble fraktet av ambulansen etter slagsmålet. Foto: Foto: Erik Hattrem / Dagbladet.
RYKKET UT: Klokken 01.25 i natt rykket politiet Nordmøre og Romsdal ut til en aksjon etter bråk i en leilighet. Da politiet kom til stedet ble de vitne til en situasjon som var kommet ut av kontroll. Dette er et bilde av Molde sykehus, hvor kvinnen ble fraktet av ambulansen etter slagsmålet. Foto: Foto: Erik Hattrem / Dagbladet.Vis mer

Havnet i arresten etter krangel om puppestørrelse

I tillegg havnet én kvinne på sykehuset etter den heftige diskusjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det oppstod en krangel rundt salongbordet angående størrelsen på noen kvinnelige pupper, sier operasjonsleder ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt Korman Garshol, til Dagbladet.

Knuste gjenstander Klokken 01.25 i natt rykket politiet Nordmøre og Romsdal ut til en aksjon etter bråk i en leilighet. Da politiet kom til stedet ble de vitne til en situasjon som var kommet ut av kontroll.

Det var i alt to menn og to kvinner i 50-årene som var involvert i episoden.

- Politiet ble varslet på grunn av en engasjert krangel. Da vi kom til stedet så lå de en på gulvet og en annen en sto over. Det ble knust noe inventar og pyntegjenstander, sier Garshol.

Twitter i natt skrev politiet:
Kl. 0125: Politi tilkallt privat leilighet pga vold. En kvinne skadet i fall. Fraktet til sykehus med hodeskader av ambulanse. Forts.

*Forts. En mann pågrepet og innsatt i arrest. 2 damer og 2 menn tilstede. Startet med bakrunn i uenighet om størrelsen på damenes pupper!!!

Kjørt til sykehus Under krangelen ble også en av kvinnene skadet.

- Under debatten klarte kvinnen å falle på en vase og blødde kraftig fra bakhodet. Dermed ble det sendt en ambulanse til stedet. Her har det vær alkohol inne i bildet. Videre detaljer i saken har jeg ikke akkurat nå, forteller Garshol.

Politiet forteller at mannen måtte tilbringe natten i arresten og at det er usikkert om det vil foreligge en anmeldelse på denne noe uvanlige hendelsen, ifølge politiet.