Donald Trump:

Havnet i bildekrangel

Donald Trump havnet i konflikt med en journalist fra Time Magazine angående fotografering av et brev fra Kim Jong-un, som Trump viste journalisten.

BILDEKRANGEL: Donald Trump likte ikke at Time Magazine-fotografen tok bilde av et brev fra Kim Jong-un. Foto: Susan Walsh / AP / NTB Scanpix
BILDEKRANGEL: Donald Trump likte ikke at Time Magazine-fotografen tok bilde av et brev fra Kim Jong-un. Foto: Susan Walsh / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag oppsto det en konflikt mellom Donald Trump og en journalist fra Time Magazine angående fotografering av et brev Trump skal ha mottatt fra Nord-Koreas regimeleder Kim Jong-un.

Time Magazine har publisert en transkribert versjon av intervjuet, som belyser hendelsen.

Brev fra Kim

Det hele begynte med at Donald Trump ba om å få snakke «off the record», altså at han ville gi Time-journalisten informasjon som ikke kunne publiseres. Etterpå viste han journalisten og fotografen et brev fra Kim Jong-un.

- Jeg beklager, men du kan ikke fotografere det, sier Sarah Sanders under intervjuet om brevet.

Temaet blir liggende helt til journalisten påminner Trump om at noen av hans rådgivere «vitnet under ed, med risiko for å havne i fengsel» at presidenten forsøkte å påvirke Russland-etterforskningen.

- Du kan havne i fengsel

- Unnskyld meg. Vel, du kan havne i fengsel i stedet, dersom du benytter deg av bildet du tok av brevet jeg ga deg i fortrolighet, repliserer Trump på spørsmålet og fortsetter:

- Jeg ga deg ikke brevet for at du skulle fotografere det. Så ikke lek den leken med meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer