Havnet i bilulykke - ble ranet

Kvinnen som tippet rundt med bilen og ble hengende opp ned etter sikkerhetsbeltet, trodde hun skulle få hjelp. Hun ble ranet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinnelig bilist veltet rundt på taket med bilen sin utenfor Skara i Sverige. En gruppe menn stoppet opp ved ulykkesstedet, og kvinnen trodde de skulle hjelpe henne. I stede for å hjelpe stjal de verdisakene hennes, skriver Expressen.se.

- Hun tror at de skal hjelpe henne, men så raner de henne. Jeg har aldri opplevd noe lignende, sier et av vitnene til Aftonbladet.se.

Ulykken og det frekke ranet skjedde tirsdags ettermiddag ved 16-tiden sør for Skara.

- Andre vitner var opptatt med å løsne kvinnen som hang opp ned i bilens sikkerhetsbelte, sier pressetalsmann for politiet i Västra Götaland, Jan Strannegård.

Stjal Bilen landet på taket og kvinnen ble hengende opp-ned. Like etter ulykken stanset en sølvgrå bil med fire menn. Men fremfor å hjelpe henne ut av bilen, stjal de kvinnens veske og mobiltelefon.

- De gikk inn i bilen fra passasjersiden. Andre vitner var opptatt med å få løs kvinnen fra bilbeltet, sier politiets pressetalsmann Jan Strannegård.

Når kvinnen endelig ble løsnet fra setebeltet og kom seg ut av bilen oppdaget hun at mobiltelefonen var blitt borte fra laderen.

Stakk av - Mens de forsøkte å finne mobiltelefonen, oppdaget de også at hennes handveske var borte. Gjengen som hadde hjulpet til på passasjersiden var også borte, de hadde forsvunnet i kaoset uten at noen egentlig hadde lagt merke til hvor de tok veien eller hva de holdt på med, sier pressetalsmann for politiet i Västra Götaland, Jan Strannegård.

Han forteller at politiet nå arbeider på ulykkesplassen for å sikre seg spor i jakten etter gjerningsmennene som hadde forsvunnet i en sølvfarget bil.

Til sykehus Kvinnen ble så fraktet bort fra stedet og kjørt til sykehuset i Skövde med ambulanse.

- Hun fikk ikke noen alvorlige skader, men hun klagde over smerter i nakken, sier Jan Strannegård.

Politiet har nå anmeldt forholdet, og leter etter de frekke tyvene.