Johnny Bobbitt fortviler

Havnet i retten etter innsamlingsskandale: - Alle pengene er borte

Innsamlingen skulle hjelpe den hjemløse veteranen til et bedre liv. Nå er alt forsvunnet.

SLIK STARTET DET: Det surnet til mellom Johnny Bobbitt jr. og Mark D'Amico og Katie McClure etter pengetrøbbelet. Foto: AP
SLIK STARTET DET: Det surnet til mellom Johnny Bobbitt jr. og Mark D'Amico og Katie McClure etter pengetrøbbelet. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er advokat Christopher Fallon, som representerer den hjemløse marineveteranen Johnny Bobbitt, som forteller at pengene er borte. Han skal ha blitt fortalt dette på en telefonkonferanse med parets advokater tirsdag.

Saken rundt Johnny Bobbitt har fått stor oppmerksomhet de siste ukene. Katie McClure startet en kampanje på innsamlingsnettstedet GoFundMes sider for å samle inn penger til Bobbitt, etter at han hjalp henne med å få tak i bensin da bilen hennes stoppet på en bilvei i Philadelphia i fjor høst. Bobbitt brukte sine siste 20 dollar på bensin til McClure, og gikk for å kjøpe det til henne.

Kampanjen ble populær, og til slutt nådde summen 400 000 dollar – omtrent 3,3 millioner kroner.

Ble bedt om å gi det som var igjen

- Han vil aldri måtte bekymre seg for å ha tak over hodet igjen!, skriver hun på innsamlingssida, ifølge The Philadelphia Inquirer.

Foreløpig har Bobbitt ikke sett stort til pengene. Partene forteller ulike historier om deler av summen. Blant annet mener Bobbitt at McClure og kjæresten, Mark D'Amico, skal ha brukt penger på ferieturer og en BMW. Paret selv hevder de ikke har brukt innsamlingspengene på dette. Paret mener dessuten de har gitt 25 000 dollar til Bobbitt, men at han brukte det opp på narkotika i løpet av to uker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer