Havnet på sykehus etter latterkule

Det sies at en god latter forlenger livet, men for Erik ble det litt for mye av det gode.

LATTERKRAMPE: Erik Larsen fikk total latterkrampe av denne filmscenen. Det hele endte på sykehuset. Video: Erik Larsen / Disney. Vis mer
Publisert

Erik Larsen fra Elverum var nære ved å bokstavelig talt «le seg i hjel» lørdag.

Han var hjemme med fire av barna sine og så på den populære animasjonsfilmen «Zootropolis», da en av scenene virkelig fikk Larsen til å sette latteren i halsen.

- Det er en scene hvor hovedkarakteren er hos Biltilsynet, hvor filmen har laget en fantastisk parodi. Det er bare dovendyr som jobber i skrankene, og man kjenner seg veldig godt igjen.

- Da skulle det ikke stå på latterbrølet. Jeg satt i en stol ved siden av barna mine og lo, men så begynte jeg å hoste samtidig. Plutselig begynte jeg å se et lys foran meg, og så ble det svart, sier Erik Larsen til Dagbladet tirsdag.

- Det var et sånn type fall du ser på film, når man bare faller langflat over ende, sier han lattermildt.

Østlendingen har tidligere omtalt saken.

DAGEN ETTER: Slik så Erik Larsen dagen etter han besvimte av et latterutrbudd. Foto: Privat
DAGEN ETTER: Slik så Erik Larsen dagen etter han besvimte av et latterutrbudd. Foto: Privat Vis mer

Til sykehuset

Han forteller at han våknet like etter fallet, av at sønnen vekket ham. Larsen hadde falt med hodet først og fått et kutt i panna, samt et slag på nesa. Da bar det til sykehuset for familiefaren.

- Jeg ble på sykehuset over natta, og ble utskrevet på ettermiddagen.

Han sa at de ansatte på sykehuset hadde tatt godt vare på ham, og at legens skriftlige forklaring fikk ham til å trekke på smilebåndet.

- De skrev: «Du ble lagt inn fordi du besvimte mens du lo og hostet. Denne besvimelsen er ikke farlig og kalles for en refleksbesvimelse. Slike tilfeller kan oppstå av en overaktiv nerve, som gjør at blodårene utvider seg. Vi planlegger ingen kontroller og ønsker deg lykke til videre».

Daniel var på elgjakt, da skogens konge plutselig kom litt for nære. Video: Daniel Edström Vis mer

Holder barneforestillinger

- Jeg jobber som pianist i barnemusikkteateret «Rockeulven», så jeg ba om å bli utskrevet så jeg kunne rekke konsertene våre den dagen. Etter hvert skjønte jeg at jeg ikke ville nå det.

Selv om Larsen måtte avstå fra forestillingene søndag var han tilbake som pianist for i bandet på mandag.

Han sier selv at legene presiserte at han må holde det gode humøret oppe og fortsette å ta livet piano.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer