Florida

Heather (30) forsvant for seks år siden - funnet død i fryser

- Jeg har aldri sett noe liknende.

POLK STREET: Fryseren med Laceys lik kom fra denne leiligheten i Polk Street i Florida. Fryseren ble senere flyttet til et gjenbruk hvor liket ble oppdaget. Foto: Skjermdump, Google maps
POLK STREET: Fryseren med Laceys lik kom fra denne leiligheten i Polk Street i Florida. Fryseren ble senere flyttet til et gjenbruk hvor liket ble oppdaget. Foto: Skjermdump, Google maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg trodde det var en heks eller en dukke. Jeg tenkte, dette kan ikke være et menneske, men det luktet vondt, sier Lilian Argueta til Sun Sentinel.

Hun driver en gjenbruksstasjon i Florida, og oppdaget et lik da hun åpnet en brukt fryser i mars. Liket ble identifisert som Heather Anne Lacey, som bare var 30 år da hun forsvant seks år tidligere.

- Jeg begynte å skrike. Jeg har aldri sett noe liknende, sier Argueta til NBC 6.

Hun forteller at fryseren ble fraktet til gjenbruket hennes for å bli brukt som skrapmetall.

Mye uvisst

Ifølge familien bodde Lacey i Hollywood-området da hun forsvant høsten 2013. Fryseren hvor liket ble funnet, hadde tidligere vært i en leilighet i Polk Street i Hollywood. En mann ved navn Jonathan Escarzaga hadde leid denne leiligheten, men han ble funnet død i februar.

Politiet prøver nå finne ut hvordan Lacey døde og havnet i Escarzagas fryser.

- Jeg er glad vi har fått henne hjem igjen, men jeg får ikke ro før hun får den rettferdigheten hun fortjener, sier Laceys søster, Amber Lacey, ifølge CBC Miami.

Politiet vet ikke om Escarzaga kjente Lacey, eller hvilken rolle han kan ha spilt i hennes død. Laceys familie kjenner han heller ikke. Det er også uvisst hvor lenge Lacey har vært død, og hvor lenge hun har ligget gjemt i fryseren, skriver Sun Sentinel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer