Hederspris til Sundvolden Hotell og Utvika Camping

- Symboler på handlekraft, medmennekelighet og omsorg.

Hederspris:  Sundvolden Hotell og Utvika Camping har mottat NHO Reiselivs hederspris for innsatsen de gjorde 22. juli. Foto: Håkon Eikesdal
Hederspris: Sundvolden Hotell og Utvika Camping har mottat NHO Reiselivs hederspris for innsatsen de gjorde 22. juli. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NHO Reiseliv deler i år ut sin hederspris til Sundvolden Hotell og Utvika Camping. I pressemeldingen heter det at ledere og medarbeidere satte standarden for det som har kjennetegnet nordmenns måte å svare på terrorangrepet 22. juli.

Flotte ambassadører - Tord Moe Laeskogen fra Sundvolden Hotell og Brede Johbråthen fra Utvika Camping er flotte ambassadører for norsk reiselivsnæring. Uten innsatsen alle de ansatte ved Utvika Camping og Sundvollen Hotell la ned denne dagen i juli, kunne resultatet bli langt verre, heter det videre.

Tord Moe Laeskogen fra Sundvolden Hotell og Brede Johbraaten fra Utvika Camping er begge glade for å motta prisen.

- Vi setter pris på anerkjennelsen for den jobben vi gjorde, både for ansatte, hotellet og alle de frivilllige som bidro til at hotellet kunne fungere, sier Moe Laeskogen.  

Dugnadsarbeid Johbraaten tilskriver mye av æren for prismottakelsen til gjestene ved campingen.

- Det er veldig hyggelig at medlemmene i en organisasjon vi selv er medlemmer i har bestemt at prisen skal gå til oss, sier han.

- Selv om det er vi som får den er det like mye gjestene som fortjener den. Det var et veldig dugnadsarbeid her 22. juli i fjor, sier Johbraaten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer