Hedmark-familie reddet fra «Samina Express»

En familie på tre personer fra Hedmark er blant dem som er reddet fra den greske passasjerferja «Samina Express» som forliste på vei til øya Paros fra Pireus tirsdag kveld, bekrefter Norges ambassadør Jan Wesselberg i Aten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ut over dette var det onsdag morgen vanskelig å få oversikt om det var flere norske på ferja. Om det var flere norske reisende, kan det ha vært reisende som er kommet til Aten bare med ordinært passasjerfly.

- Men vi undersøker nå i morgentimene om det kan ha vært Star Tour-passasjerer om bord. Dette vil vi kunne få bekreftet senere på dagen, sier informasjonssjef Lena Petterson i Star Tour til NTB.

Den norske ambassaden i Aten fikk onsdag morgen melding om at det var dansker og tyskere om bord i tillegg til grekere, men visste ikke om det var nordmenn blant passasjerene.

- De offisielle passasjerlistene er ennå ikke frigitt, men ifølge gresk media skal de gjøres tilgjengelige i løpet av morgentimene. Inntil da kan vi bare holde oss til at ingen har meldt seg selv eller andre fra skipet, sier ambassadesekretær Lars Andersen til NTB.