Hedstrøm begeistret Oslo Frp

Øystein Hedstrøm begeistret Oslo Fremskrittsparti da han i kveld kom med råd og synspunkter på saker som kan sikre partiet stor oppslutning ved valget til høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Valgkampen blir tøff, særlig fordi Arbeiderpartiet har utnevnt Frp til sin hovedmotstander. Jeg har kommet med råd og tips om saker som kan brukes i valgkampen. Det er opp til Oslo Frp å avgjøre hva de vil bruke, sa Hedstrøm til NTB etter møtet, som ble holdt for lukkede dører.

Hedstrøm har også utarbeidet en liste med svar på argumenter som Frps motstandere bruker mot partiet. Men listen vil han foreløpig ikke dele med andre enn partifeller.

Begeistring

- Meget interessant og mye informasjon, sa Frps kandidat til vervet som byrådsleder i Oslo og leder av Oslo Frp, Einar Lonstad, etter møtet.

- Gjennomført dyktig, hevdet varamedlem til styret i Oslo Frp, Wenche Olafsen.

Hedstrøm er som mange andre, rammet av influensa, og gikk ifølge seg selv for halv maskin. Likevel var begeistringen blant de fremmøtte så stor at Hedstrøm ble invitert og takket ja til å delta i valgkampen i Oslo, til tross for at Østfold er hans hjemfylke.

Mot innvandring

Stortingsrepresentant Hedstrøm er kjent som en av Frps sterke motstanderne mot innvandring. Det var nettopp synspunktene på innvandrere og flyktninger han trakk fram som nyttige tips til Frps Oslo-parti.

- Det kan holdes privat folkeavstemning om den kommunale asyl- og flyktningepolitikken dersom flertallet i kommunestyret ikke vil gjennomføre en offentlig. Det kan også være en tanke å tilby flyktninger et kommunalt tilskudd på for eksempel 50.000 kroner i tillegg til det statlige tilskuddet på 20.000 kroner for å vende tilbake til sitt hjemland, sa Hedstrøm.

Han nevnte flyktninger fra Vietnam og Chile som eksempler på personer det kunne være aktuelt å tilby slikt hjemvendingstilskudd.

- Jeg passer veldig nøye på språkbruken fordi dette er et følsomt tema. Frp blir dessverre veldig lett misforstått når vi tar opp dette temaet. Det skjer til tross for at vi er det minst innvandrerfiendtlige partiet i Norge. Vi går inn for absolutt likebehandling av innvandrere og nordmenn, sa Øystein Hedstrøm.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer