Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hedstrøm ble buet ut

Frp-politiker Øystein Hedstrøm ble buet ned fra «Speakers corner» på Grünerløkka i Oslo i dag, men fikk støtte fra uventet hold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Øystein Hedstrøm knekker man ikke så lett, sa politikeren, om seg selv, med blomsterbukett i hånden. Blomstene hadde Hedstrøm fått av innvandrer Mohan Singh Varma etter å ha blitt buet til taushet av antirasister på Grünerløkka. Her skulle Hedstrøm og Randi Holmelid (RV) diskuterte arbeidsinnvandring.

- Man kan ikke ta retten fra nordmenn til å prate. Det eneste som hjelper mot innvandring er å diskutere, og at innvandrere og nordmenn har kontakt, sa Varma. Han har vært i Norge i 30 år. I disse årene har han vært bystyremedlem for Frp i to perioder. Han er helt uenig i at Frp har fremmedfiendtlig politikk. Han mener det er de andre partiene som er fremmedfiendtlige fordi de ikke ønsker å ta opp innvandringsproblemer.

- Frp har 40 prosent på meningsmålingene. Du kan ikke kalle 40 prosent av det norske folk for rasister, sa Varma.

(NTB)

UVENTET STØTTE: Øystein Hedstrøm fikk blomster av Mohan Singh Varma etter å ha blitt pepet ut av antirasister på Grünerløkka i Oslo.