Hedstrøm/Kleppe tas av plakaten

Det blir ingen flere felles valgmøter med Frps omstridte Hedstrøm/Kleppe-duo. Flere fylkeslag betakker seg for besøk av de sterkt profilerte innvandringsmotstanderne, som nå også ikke bare blir utsatt for økasting, men også drapstrusler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ølkasting er en ting, drapstrusler er noe annet. Gruppesekretær Harry Teige ved Frps sekretariat i Stortinget bekreftet i dag overfor Nettavisen at Øystein Hedstrøm har mottatt drapstrusler den senere tid. Også Vidar Kleppe skal ha mottat slike trusler, men ingen av representantene ønsker å kommentere saken.

Men uansett blir det ikke flere fellesmøter med Hedstrøm og Kleppe. De to innvandringsmotstanderne har ikke avholdt noen møter sammen siden de opptrådte med sitt omstridte show i Askim tidligere i sommer. I følge Nettavisen tar partiet truslene så alvorlig at det ikke blir flere fellesmøter, og listen over deres separate opptredener skal hemmeligholdes.

Men det er av sine egne man virkelig får det. I flere fylker og kommuner er duoen rett og slett uønsket av sine lokale partifeller:

- Dem klarer vi oss uten. Vi forholder oss til den politikken som Fremskrittspartiets landsmøte har vedtatt. Derfor er vi uenige i mange av de utsagnene Kleppe og Hedstrøm har kommet med, sier leder Morten Ø. Johansen i Oppland Fremskrittsparti.

SPLITTES OPP: Det ligger ikke an til flere fellesmøter med Frps omstridte innvandrermotstandere Vidar Kleppe (t.v) og Øystein Hedstrøm.