Munch-museet:

Heftig ordkrig

Prisen på en croissant har utløst en voldsom ordveksling mellom en gjest og daglig leder ved kafeen Muma.

KRANGEL: Denne croissanten har ført til en heftig krangel mellom en gjest og daglig leder ved kafeen Muma. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet.
KRANGEL: Denne croissanten har ført til en heftig krangel mellom en gjest og daglig leder ved kafeen Muma. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag skrev Dagbladet om Tony Burner som fikk bakoversveis da han besøkte kafeen Muma på Munch-museet i Oslo. Burner reagerte kraftig på prisen på 125 kroner for en croissant med ost og skinke, og 185 kroner for det som han omtaler som «brødskive med noe pålegg». Han endte opp med å ikke kjøpe noen av delene.

Niklas Granlund, daglig leder for Muma, svarte at dette er prisen de må ta for å kunne dekke utgiftene kafeen har. Han understreker at de blant annet har store lønnskostnader og at de bruker norske råvarer.

- Sjokkerende

Nå går Granlund i strupen på Tony Burner, og mener at han ikke har respekt for kokkeyrket.

- Når en omtaler kvalitetsmat som «en brødskive med noe pålegg», så vitner det om at vedkommende har null kunnskap om råvarer og ingen respekt for kokkeyrket, skriver Niklas Granlund i en mail til Dagbladet.

Granlund påpeker at kafeen bruker råvarer av ypperste kvalitet.

- Vi kunne selvsagt servert «brødskive/smørbrød med kneippbrød og First Price-skinke fra Kiwi til 100 kroner», men det ønsker vi selvsagt ikke. Vi bruker Norges beste brød, bakt av Ille brød, og det er en faglært kokk som har laget remuladen, syltet løken, stekt og håndskåret roastbiffen, også videre, skriver Granlund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer