- Hege Storhaug mangler kunnskap

- Vi er trette av å bli stemplet, sier Iffit Z. Qureshi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les også: - Islamismen vil oppløse demokratiet i Europa.

(Dagbladet.no): Iffit. Z. Qureshi er en aktiv samfunnsdebattant, har britisk-pakistansk bakgrunn og har bodd i Norge i 19 år. Hun er oppgitt over Hege Storhaugs påstander i forbindelse med den nye boken «Men størst av alt er friheten».

- Hege Storhaug mangler kunnskap. Hun har en klar agenda og en veldig antimuslimsk holdning. Jeg mener det er hårreisende at Human Rights Service (HRS) får millioner i statsstøtte. Det viser hvor lite politikerne har satt seg inn i deres arbeid.

Qureshi understreker at hun ikke har lest boken, men kommenterer saken på bakgrunn av uttalelsene Storhaug har kommet med i Dagbladet.no, og informasjonen som er tilgjengelig på websiden til HRS.

- Galt om slør

Qureshi stiller seg tvilende til påstandene om at 77 prosent av kvinnene i et distrikt i Frankrike skal være tvunget av islamister til å gå med skaut:

- Det er ikke første gang HRS har misbrukt tall, sier Qureshi.

Hun mener Storhaugs påstander bare skyver jenter som har det vanskelig lenger bort.

- Jenter som blir undertrykt hjemme, vil ikke til HRS fordi de føler de bare får et stempel. En av venninnene mine, født og oppvokst i Norge, sa nettopp at hun var så lei av måten debatten foregår på. Vi blir stilt til ansvar for hva muslimer gjør helt andre steder, for hva b-gjengen gjør, og så videre, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer