Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hege Storhaug om islam­bråket: - Det er politikerne som skaper frykt

Forfatter og islamkritiker Hege Storhaug advarer mot at Norge kan gå i oppløsning på grunn av totalitære muslimer. Likevel mener hun det er politikerne som skaper frykt, ikke henne selv.

POLITI': - På alle mine arrangementer etter boka kom, er det politi til stede. Sier det ikke en del at ytringsfrihet må beskyttes av politi?, spør Hege Storhaug. Hun er for tida aktuell med boka «Islam. Den 11. landeplage». Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
POLITI': - På alle mine arrangementer etter boka kom, er det politi til stede. Sier det ikke en del at ytringsfrihet må beskyttes av politi?, spør Hege Storhaug. Hun er for tida aktuell med boka «Islam. Den 11. landeplage». Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Grunnen til at jeg måtte gi ut boka så fort, er at situasjonen opplevdes som ute av kontroll. Debatten har vært preget av mye følelser og lite realisme.

Hege Storhaug. Et navn som betyr vidt forskjellige ting avhengig av hvem du spør. På den ene siden er hun informasjonslederen for Human Rights Service som blir kraftig anklaget for en endimensjonal framstilling av islam, selektiv bruk av fakta, konspirasjonsteorier og misbruk av kilder.

På den andre siden er hun stemmen som nylig vant VGs nominasjon til kåringen av Årets navn med over 42 000 stemmer, forfatteren som nylig har solgt over 20 000 bøker, og personen som mange vil gi rett i at både Norge og Vesten står overfor utfordringer i integreringen.

- Totalitær ideologi

Kan offentligheten stemple en slik stemme som irrelevant eller ekstrem?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 MÅNED*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr måned. 0,03 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99kr/mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,77 per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99kr/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?