Heggem ønsker seg til Liverpool

Vegard Heggem ønsker seg til Liverpool, og venter på at Rosenborg skal godta engelskmennenes tilbud. Men RBK-formann Curt Christiansen hevder hardnakket at klubben ikke har mottatt noe bud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det hadde ikke kommet inn noe bud fra Liverpool da jeg forlot Rosenborg-brakka mandag. Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte at vi har fått signaler om at et slikt bud skal komme, sa klubbformann Christiansen.

Hovedpersonen selv, Vegard Heggem, er av en annen oppfatning.

- Jeg er blitt informert om hva tilbudet består i, men kan ikke kommentere innholdet, sa Heggem.

- Klubbene må først komme til enighet, noe jeg bare venter på å få bekreftet. Jeg vet at begge parter ønsker en rask avklaring. Signalene jeg har fått er at Rosenborg kan komme til å akseptere tilbudet fra engelskmennene, la han til.

Lagkamerater

RBK-direktør Nils Skutle og sportsdirektør i klubben, Rune Bratseth, er begge på ferie.

- Så snart det skulle dukke opp en henvendelse fra Liverpool, kontakter jeg Skutle og Bratseth på mobiltelefon. En eventuell avgjørelse må fattes av styret i klubben, sa Curt Christiansen.

Vegard Heggem har avslått å skrive ny kontrakt med Rosenborg. Han håper i det lengste på å bli lagkamerat med de tidligere klubbkameratene Øyvind Leonhardsen, Stig Inge Bjørnebye og Bjørn Tore Kvarme i Liverpool.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer