«Hei! Jeg heter Aleksander og trenger en fast jobb. Dessverre ser ikke CV'en min ut som de fleste andres, da jeg ikke har hatt et liv som de fleste andre»

Har fått enorm respons.

SØKER JOBB: Aleksander Vattøy Dyrhols statusoppdatering har i skrivende stund blitt delt av nesten 20 000 personer på Facebook. Foto: Privat
SØKER JOBB: Aleksander Vattøy Dyrhols statusoppdatering har i skrivende stund blitt delt av nesten 20 000 personer på Facebook. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går, klokka 10.40 på formiddagen, la Aleksander Vattøy Dyrhol (29) ut en en statusoppdatering på sin Facebook-side.

Her forteller han om hvordan han tidvis har levdt et tøft liv som narkoman og hjemløs, men at han nå omsider har fått orden på saker og ting. Det eneste som mangler er en fast jobb, men på grunn av forhistorien hans er ikke dette så lett.

Han oppfordrer også venner og kjente om å dele innlegget, og responsen har ikke uteblitt.

Delt 20 000 ganger

I skrivende stund har oppdateringen til Dyrhol blitt delt nesten 20 000 ganger. En respons han selv ikke hadde drømt om. Innlegget kan du lese i sin helhet nederst i artikkelen.

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få sånn respons. Jeg var veldig skeptisk til å dele dette i utgangspunktet. Det kunne slått begge veier, men folk er mer godhjerta enn man skulle tro, sier han til Dagbladet.

29-åringen forteller videre at folk ikke bare har delt innlegget, de har også kommet med støtteerklæringer og lykkeønskninger i hopetall.

- Ja, nå sitter jeg her med 200 meldinger fra folk jeg ikke kjenner engang. Det har tikka inn ganske mye, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer