Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hei verden, her er jeg!

Her er bildene som Medie-Norge har ventet på siden tirsdag 29. april klokka 20.10. Lille Maud Angelica Behn møtte pressen på Rikshospitalet klokka 12 i går, sammen med prinsesse Märtha Louise og Ari Behn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildene ble offentliggjort klokka 14 i dag, og dermed kunne alle få med seg hvordan årets mest omtalte baby ser ut. Maud Angelica, som har blå øyne, er 50 centimeter lang og veier 3,516 kilo, har allerede blitt besøkt av nærmeste familie og venner. De fleste mener hun likner mest på mamma, men øynene har hun etter pappa Ari Behn. Han var den første som beskrev den nyfødte.

- Jeg har aldri sett noe så vakkert. Hun er så pen. Dette er den største dagen i hele mitt liv, sa den nybakte pappaen da han ruslet ut til pressen etter fødselen.

- Har mine øyne

- Hun er en engel. Babybehn er pen. Hun er en vakker, gyllen halvmeter. Hun har mine skrå øyne. Ellers likner hun på sin mor, fortalte Ari i tydelig papparus.

Kongen og dronningen har vært på tre besøk på fødeavdelingen, og har vært innom med hendene fulle av gaver.

- Hun er det vakreste vi har sett, sa dronningen, som allerede har sammenliknet bilder av Maud Angelica med spedbarnsbildene av kronprins Haakon og prinsesse Märtha Louise.

- De er veldig like.

Farfar Olav Bjørshol og farmor Marianne Solberg Behn også har besøkt den nyfødte.

image: Hei verden, her er jeg!

- Min sønn har helt rett. Hun er fantastisk vakker. Litt Märtha, litt Ari. Men først og fremst seg selv. Jeg synes ethvert nyfødt barn likner mest på seg selv. De genetiske trekkene trer fram etter hvert, sa han.

Smilte

Marianna Solberg Behn hadde med bamse og tøy til Maud Angelica.

- Hun er fantastisk nydelig.

I tillegg har Maud Angelicas tante og onkel, Anja og Espen Bjørshol, vært innom.

- Maud Angelica er verdens vakreste pikebarn. Ja, hun er det peneste jeg noen sinne har sett. Da jeg holdt henne, virket det som om hun smilte til meg, sier Espen Bjørshol til VG.

Han er enig i at hun har arvet øynene til Ari Behn.

- Ellers er hun en krysning av dem begge. Jeg ser litt av dem begge i henne.

Alle foto: Knut Falch/SCANPIX
Alle foto: Knut Falch/SCANPIX Vis mer
Alle foto: SCANPIX
Alle foto: SCANPIX Vis mer
image: Hei verden, her er jeg!
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media