«Heidi» (28): - Legen har ødelagt livet mitt

I mer enn ti år har hun hatt mareritt om menn i hvite frakker. Nå frykter hun å møte overgrepslegen, som er tilbake i jobb.

REDD: Den 28 år gamle kvinnen sier til Dagbadet at hun er redd for å bli syk å måtte gå til lege, fordi mannen som forgrep seg på henne i 2003 er tilbake i legejobben. - Tenk om jeg kommer inn på et legekontor - og der er han? sier hun. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN
REDD: Den 28 år gamle kvinnen sier til Dagbadet at hun er redd for å bli syk å måtte gå til lege, fordi mannen som forgrep seg på henne i 2003 er tilbake i legejobben. - Tenk om jeg kommer inn på et legekontor - og der er han? sier hun. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Nå raser alt litt sammen igjen. Det er vondt å legge seg og være redd for at noen kanskje blir utsatt for seksuelle overgrep av samme lege som forgrep seg på meg.Les om den overgrepsdømte legen som nå er tilbake i jobb her (NB: Krever innlogging)

Heidis (28) mareritt startet for ti år siden. Hun var 18 år og innlagt på Ahus med et migreneanfall. Hun var bedøvet, omtåket og ute av stand til å bevege seg da den over 30 år eldre legen forgrep seg seksuelt på henne.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer