REDD: Den 28 år gamle kvinnen sier til Dagbadet at hun er redd for å bli syk å måtte gå til lege, fordi mannen som forgrep seg på henne i 2003 er tilbake i legejobben. - Tenk om jeg kommer inn på et legekontor - og der er han? sier hun. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN
REDD: Den 28 år gamle kvinnen sier til Dagbadet at hun er redd for å bli syk å måtte gå til lege, fordi mannen som forgrep seg på henne i 2003 er tilbake i legejobben. - Tenk om jeg kommer inn på et legekontor - og der er han? sier hun. Foto: ØISTEIN NORUM MONSENVis mer

«Heidi» (28): - Legen har ødelagt livet mitt

I mer enn ti år har hun hatt mareritt om menn i hvite frakker. Nå frykter hun å møte overgrepslegen, som er tilbake i jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Nå raser alt litt sammen igjen. Det er vondt å legge seg og være redd for at noen kanskje blir utsatt for seksuelle overgrep av samme lege som forgrep seg på meg.Les om den overgrepsdømte legen som nå er tilbake i jobb her (NB: Krever innlogging)

Heidis (28) mareritt startet for ti år siden. Hun var 18 år og innlagt på Ahus med et migreneanfall. Hun var bedøvet, omtåket og ute av stand til å bevege seg da den over 30 år eldre legen forgrep seg seksuelt på henne.

- Først strøk han meg over brystene. Jeg var så dårlig at jeg først tenkte at jeg innbilte meg det, men seinere på kvelden kom han tilbake på pasientrommet, hvor jeg var alene. Og da han gjorde det han gjorde der, forsto jeg at det ikke var en drøm. Det var virkelighet. Men jeg greide verken å bevege meg eller si noe, så jeg prøvde å glemme det, sier Heidi til Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Kjøp tilgang til denne saken uten abonnement. Du belastes kun 99 kr.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn