Heikki (24) drept i kollektiv på Majorstua

«Fotballprofessoren» Heikki Bjørklund Paltto funnet død av en av sine beste venner. Drapsmannen er fortsatt på frifot.

MAJORSTUA-DRAPET: Heikki Bjørklund Paltto (24) fra Mysen ble drept i en leilighet på Majorstua mandag. En svensk 20-åring er siktet for drap og ran. Mannen er etterlyst internasjonalt. Reporter: Lars Martin Gimse. Video: Andreas Lekang / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Heikki Bjørklund Paltto (24) fra Mysen ble drept i en leilighet på Majorstua mandag. Politiet har i dag frigitt 24-åringens navn.

Paltto jobbet til daglig som selger i Oslo, men det var fotballen som var hans aller største lidenskap. Han levde for idretten, og bodde også sammen med andre aktive fotballspillere.

Mann etterlyst

Han vokste opp i småbyen Mysen i Indre Østfold, og var gjennom oppveksten svært aktiv i den lokale fotballklubben. Han la selv fotballskoa på hylla som juniorspiller, men har likevel fulgt klubben og fotballmiljøet i tykt og tynt siden, både som trener og supporter. Kommende tirsdag skulle Paltto blitt 25 år gammel, åtte dager før ble han drept.

Politiet gikk i dag ut og etterlyste en ikke identifisert mann for både drapet og et knivran som skjedde i nærheten av Palttos bolig samme dag som han ble funnet drept.

- Familien ble informert av en kontaktperson i politiet, i forkant av at den nye informasjonen kom ut. De ønsker svar på hva som har skjedd, og følger med på utviklingen i saken, sier familiens bistandsadvokat Peder Morset til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer